​Kontorlokaler, lagerlokaler og eksklusive lejemål i Hørsholm

​Online booking af fysioterapi og massage for medarbejdere i en virksomhed der har til huse på Den Kongelige Militære Klædefabrik.

Hvis du er medarbejder i en virksomhed der har til huse på Den Kongelige Militære klædefabrik, og ønsker at gøre brug af stedets fysioterapi- og massageordning, skal du trykke på nedenstående blå link og gøre flg.:

1. Er det første gang du skal booke tid skal du oprette dig som bruger, ved at trykke på nedenstående blå link. I det nye vindue skal du trykke på linket til højre ”Opret mig som bruger”. Herefter følges vejledningen indtil du er klar til at booke din første tid.

2. Skal du booke en tid hos Den kongelige militære klædefabriks fysioterapi- og massageordning, skal du logge ind med dit CPR.nr og kode. Herefter trykker du på ”Bestil tid”. Under Behandlingstype vælges: ”Militære Klædefabrik fysioterapi” eller ”Militære Klædefabrik massage”. Herefter bookes tid. Efterfølgende modtager du en mail, hvor din tid bekræftes eller afkræftes. Når du logger ind igen skal du trykke på ”Mine tider” hvorefter at du vil kunne se din tid. Hvis du skal melde afbud til tiden foregår det ligeledes her og skal se senest kl. 9.00 på behandlingsdagen.

3. Hvor foregår det? Fysioterapi og massage behandling forgår i bygning 16 i stue plan, gå ned forbi den japanske have, gennem den blå dør og så er det første dør på venstre hånd.

4. Hvad koster det:

Fysioterapi 30 minutter kr. 275

Massage 30 minutter kr. 250

Bliv kontaktet af Sundhedsordningen.dk

 
 
 
 
Tilladelse til kontakt via telefon eller mail:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​KLÆDEFABRIKKEN  ApS

CVR:​​38 64 15 49​​

adresseinformation

Lyngsø Alle 3, 2970 Hørsholm

Find vej med Google Map